Aangenaam!

Jobcompany is de ideale rekruteringspartner die zowel klant als kandidaat bijstaat in het vinden van de perfecte match. Wij staan garant voor professionaliteit , discretie en resultaat.

Happiness is working with great people!

Omdat we geloven in expertise zijn onze specialisten actief in verschillende vakgebieden die je hieronder kan terugvinden.
Wij kijken er alvast naar uit met jou te mogen samenwerken!
Ontdek onze vakgebieden hieronder:

Technical

Heb je een Bachelor / Master in een technische richting dan ben je hier op de juiste plek. Wij ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek om te polsen wat we voor jou kunnen betekenen. Bezit je niet over een bachelor maar heb je ervaring zat , dan ben jij uiteraard ook van goudwaarde!

Construction

Ervaren werfleiders / projectmanagers / Calculators … die klaar zijn voor de Next Step in hun carrière kunnen rekenen op uiterste discretie in de behandeling van hun kandidatuur.

Pharma & lifescience

Onze specialisten zijn dagelijks actief in het aantrekken van echte Labrats, Projectleiders, Quality Engineers en andere specialisten actief in de Pharma & Liefscience.

Sales & marketing

Technisch vernuft gekoppeld aan saleskwaliteiten – zowel verkoop als aankoop – zijn van onschatbare waarde op de arbeidsmarkt. Contacteer ons snel !